جشنواره تابستانی هشبان شروع شد. سرویس دستگاه های ماینر برند Whatsminer و Antminer با تخفیف ویژه برای مشتریان جدید و خدمات ویژه برای همراهان قدیمی

سه مشکل رایج ماینر M21

مشکلات رایج ماینر M21

با توجه افزایش روز افزون میزان سختی شبکه و رقابت بین استخراج کنندگان، ساختار و قابلیت‌های دستگاه‌های ماینر همواره در حال تغییر است. ماینر M21 به عنوان یکی از محصولات محبوب شرکت واتس ماینر با به‌کارگیری تکنولوژی‌های نوین عملکرد قابل قبولی به استخراج کنندگان ارائه می‌دهد. قصد داریم در این مقاله شما را با ساختار، عملکرد، میزان درآمد و سه مشکل رایج ماینر M21 بیشتر آشنا ‌کنیم؛ در نهایت تفاوت‌های دو مدل M21 و M21s را نیز مورد بررسی قرار می‌دهیم.

معرفی ماینر M21

شرکت میکرو بی تی (MicroBT) با نام تجاری واتس ماینر (WhatsMiner) به عنوان یکی از تولیدکنندگان پیشگام دستگاه ماینر شناخته می‌شود. این شرکت طی سال‌های گذشته با تولید تراشه‌های nm28، nm16 و nm7 تاثیرات بسزایی در پیشرفت تکنولوژی فناوری بلاک چین داشته است. ماینر M21 نیز به عنوان یکی از دستگاه‌های محبوب و کاربردی برای استخراج رمز ارز شناخته می‌شود.

شما می‌توانید با استفاده از توان پردازشی این ماینر، ارزهای دیجیتال دارای الگوریتم SHA-256 مانند بیت کوین (BTC) و بیت کوین کش (BCH) را استخراج کنید. شرکت میکرو بی تی در مه 2019 سری معروف دستگاه‌های M20 واتس ماینر را به بازار عرضه کرد. این سری مدل‌های M20، M20s، M21، M21s و M21b را شامل می‌شود. جالب است بدانید که تمام دستگاه‌های ماینر سری M20 از تراشه‌های 8 نانومتری سامسونگ استفاده می‌کنند.

m21 - سه مشکل رایج ماینر M21

دستگاه M21 و نسل بعدی آن یعنی ماینر M21s دارای طراحی یکپارچه و منبع تغذیه کوچک‌تری هستند. مدل M21 با هش ریت 31 تراهش بر ثانیه نسبت به نسل‌های قبلی مانند M10 و M20 قدرت پردازشی بیشتری را در اختیار استخراج کنندگان قرار می‌دهد. کارشناسان معتقدند همین قابلیت موجب برتری چشم‌گیر این محصول شده است.

ماینر M21 با ابعاد 440 × 240 × 155 میلی متر و وزن 7.1 کیلوگرم تولید و عرضه می‌شود. ابعاد و وزن متناسب این محصول مدیریت، کنترل و جابه‌جایی ماینر را بسیار آسان‌ کرده است. دستگاه ماینر M21 با به‌کارگیری منبع تغذیه P5-12-2200-V1 جریان مستقیم 12.8 ولت و 172 آمپر تولید می‌کند. علاوه بر آن این نکته را در نظر داشته باشید که سوکت 10 آمپر، گزینه مناسبی برای ماینر‌ M21 در مزارع استخراج است.

محفظه آلومینیومی این محصول از کابل‌های موجود در رابط‌های کناری دستگاه محافظت می‌کند. در واقع شرکت واتس ماینر با طراحی چنین ساختاری، استفاده از دستگاه را تا حد قابل توجهی آسان‌تر کرده است. ماینر M21 با بهره‌وری انرژی 0.06 ژول بر گیگاهش برای تهویه هوا دستگاه از دو فن خنک کننده 12038 استفاده می‌کند. در واقع یکی از این فن‌ها به منظور ورود هوای خنک و دیگری برای خروج گرما از فضای دستگاه به کار گرفته شده‌اند. فن‌ها درست مانند مدل قدیمی قدرتی برابر با 12 ولت و 2.8 آمپر دارند.

مشخصات کلی ماینر M21 الگوریتم (Algorithm) هش ریت (Hashrate) مصرف برق (Consumption) بازدهی (Efficiency)
SHA-256 31 تراهش بر ثانیه 1860 وات 0.06 ژول بر گیگاهش

بیشتر بخوانید: آموزش تعمیر و عیب یابی واتس ماینر ؛ راهنمای کاربردی


درآمد ماینر M21

میزان سودآوری یکی از فاکتورهای اصلی برای سرمایه‌گذاران فعال در این حوزه است. همانطور که می‌دانید سودآوری هر ماینر با توجه به فاکتورهای مختلفی مانند قدرت محاسباتی و میزان مصرف برق دستگاه، تعرفه برق، سختی شبکه، ارزش ارز دیجیتال مورد نظر و سایر موارد تعیین می‌شود. این نکته را در نظر داشته باشید که تعرفه برق در هر منطقه متفاوت است.

خواندن
فن ماینر ؛ راهنمای سایزبندی فن دستگاه ماینر

همین موضوع موجب شده فعالیت در صنعت ماینینگ برای تمام کاربران مقرون‌به‌صرفه نباشد. شما می‌توانید برای محاسبه دقیق میزان درآمد ماینر M21 از ابزارها و ماشین‌ حساب‌های آنلاین موجود در سایت‌های مختلف استفاده کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه مطالعه مقاله «میزان درآمد ماینرها ؛ نحوه محاسبه درآمد ماینینگ» را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

میزان صدای ماینر M21

به طور کلی دستگاه‌های ماینر هنگام مشارکت در فرآیند استخراج و فعالیت فن‌های خنک کننده، صدا تولید می‌کنند. صدای ماینر M21 در فاصله یک متری 75 دسی بل است. از آنجایی که بیشتر ماینرها حدودا 60 الی 80 دسی بل صدا تولید می‌کنند، می‌توان گفت میزان صدای ماینر M21 کاملا طبیعی و معادل با صدای جاروبرقی است.

closeup vacuum cleaner living room - سه مشکل رایج ماینر M21

با این حساب دستگاه M21 به دلیل میزان کم صدای تولیدی برای استخراج رمز ارزها در فضای خانه نیز به کار گرفته می‌شود. البته ناگفته نماند که فضای ماینینگ فارم‌ها برای نگهداری از ماینر M21 مناسب‌تر است. طراحی هوشمندانه این محصول موجب شده تا میزان صدای تولیدی ماینر به نسبت وجود دو فن خنک کننده کم باشد.

سایلنت کردن ماینر M21

همانطور که در بخش قبل نیز گفته شد، بسیاری از سرمایه‌گذاران به دلیل صدای کم این محصول، واتس ماینر M21 را برای استخراج ارزهای دیجیتال در فضای خانه خریداری می‌کنند. با این حال همچنان راهکارهایی برای کاهش صدای تولیدی دستگاه‌ ماینر در مکان‌های مسکونی وجود دارد. یکی از این راهکارهای پیشنهادی کارشناسان، سایلنت کردن ماینر M21 است.

در این روش متخصصان بعد جداسازی فن‌ها از دستگاه، آن‌ها را با فن‌های حلزونی جایگزین می‌کنند. ویژگی مثبت این دسته از فن‌ها صدای بسیار کم آن‌ها است. البته حتما هنگام تعویض از فن‌های حلزونی قدرتمند استفاده کنید؛ چرا که در غیر این صورت احتمال آسیب‌دیدگی قطعات داخلی ماینر به دلیل بالا رفتن دما افزایش می‌یابد.

3 مشکل رایج دستگاه ماینر M21

از آنجایی که مدت زیادی از معرفی صنعت استخراج ارزهای دیجیتال و تولید دستگاه ماینر نمی‌گذرد؛ همچنان شاهد بروز مشکلات سیستمی و ساختاری در این دسته از محصولات هستیم. بسیاری از سرمایه‌گذاران ایرانی با دستگاه واتس ماینر M21، بیت کوین استخراج می‌کنند و بعد از مدتی با مشکلات سخت افزاری مواجه می‌شوند.

تیم فنی و متخصص هشبان با توجه به اطلاعات جمع‌آوری شده از تعمیر این دستگاه، مشکلات رایج ماینر M21 و راهکارهای پیشنهادی کارشناسان برای رفع آن‌ها را شناسایی کرده‌اند. در ادامه سه مشکل رایج دستگاه واتس ماینر M21 را با جزئیات بیشتر مورد بررسی قرار می‌دهیم.

سوختن سیم و سوکت فن ها

مشکل سوختن سیم و سوکت فن‌ها عموما به دلیل بالا رفتن آمپر اتفاق می‌افتد. به بیان ساده‌تر افزایش بیش از اندازه جریان آمپر، داغ شدن دستگاه، سوختن سیم‌ها و سوکت‌ فن را با خود به همراه دارد. علاوه بر آن قسمتی از کنترل برد و پاور ماینر نیز طی این فرآیند سوخته می‌شود.

Photo Template - سه مشکل رایج ماینر M21

در چنین شرایطی بهتر است پیش از آسیب‌دیدگی جدی دستگاه، کنترل برد ماینر را تعویض یا تعمیر کنید. البته برای عیب‌یابی دستگاه ماینر و پیاده‌سازی اقدامات لازم حتما از تعمیرکاران متخصص فعال در این حوزه کمک بگیرید.


بیشتر بخوانید: فن ماینر ؛ راهنمای جامع عیب یابی و بررسی انواع فن


آسیب دیدگی رایزر هشبرد

در صورت خرابی فن‌ها، دستگاه ماینر به درستی کار نمی‌کند و حتی به لرزش می‌افتد. ماینر در چنین شرایطی برای مشارکت در فرآیند استخراج با لرزش فعالیت خود را ادامه می‌دهد. لرزش مداوم دستگاه ماینر قطعا موجب بروز آسیب‌‌دیدگی قطعات هشبرد به خصوص رایزر بالایی آن می‌شود.

بروز مشکل در پاور ماینر M21

دستگاه واتس ماینر M21 پاور دو طبقه‌ای و دو کنترل برد دارد. پاور طبقه اول عموما در حالت استندبای قرار می‌گیرد و پاور طبقه دوم قدرت دستگاه را مدیریت می‌کند. پاور یا همان منبع تغذیه در اکثر موارد به دلیل بروز مشکلاتی مانند عدم عملکرد درست فن‌ها و سیستم خنک کننده دچار سوختگی می‌شود. حتما به محض مواجهه با این مشکل برای عیب‌یابی و انجام اقدامات لازم به یک مرکز تعمیر معتبر ماینر مراجعه کنید.

خواندن
دلایل خرابی ماینر ؛ چگونگی تشخیص و عیب یابی قطعات آن

تعمیر دستگاه ماینر M21

در حالت کلی واتس ماینر M12 به نسبت ماینرهای هم رده خود کمتر با مشکلاتی مانند اختلال عملکرد و خرابی مواجه می‌شود. البته ناگفته نماند که مشکلات ماینر M21 در مقایسه با دستگاه‌های ماینر رقیب متفاوت است. بنابراین توصیه می‌کنیم در صورت بروز اتفاقاتی مانند افت هش ریت و عدم ارائه عملکرد صحیح، حتما به یک مرکز تخصصی تعمیر ماینر مراجعه کنید.

هشبان به عنوان اولین و مجهزترین مرکز تخصصی تعمیر دستگاه ماینر در ایران خدمات قابل قبولی را به استخراج‌کنندگان کشور ارائه می‌دهد. کارشناسان مجموعه هشبان همواره آماده خدمت‌رسانی به شما هستند. در صورت نیاز به خدمات تخصصی تعمیر ماینر کافیست سفارش خود را در صفحه اصلی سایت ثبت کنید؛ جزئیات مربوط به قیمت نیز در بخش «تعرفه تعمیر ماینر» قابل بررسی است.

تفاوت های واتس ماینر M21 و M21s

شرکت MicroBT بعد از تولید و عرضه واتس ماینرهای سری M20، نسل بعدی یعنی دستگاه‌های M21 و M21s را روانه بازار کرد. اما دو مدل M21 و M21s چه تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند؟ ساختار و قابلیت‌های این دو دستگاه تا حد زیادی یکسان است؛ با این حال قصد داریم در ادامه تفاوت‌های اصلی واتس ماینر M21 و M21s را مورد بررسی قرار ‌دهیم.

هش ریت: مدل‌های M21 و M21s به ترتیب حداکثر قدرت پردازشی 31 و 56 تراهش بر ثانیه به استخراج کنندگان ارائه می‌دهند.

توان مصرفی: با توجه به توان پردازشی کمتر ماینر M21، برق کمتری نیز مصرف می‌کند. توان مصرفی مدل‌های M21 و M21s به ترتیب برابر با 1860 و 3360 وات است.

شدت جریان: این دو مدل شدت جریان متفاوتی دارند. با توجه به مشخصات فنی ارئه شده، شدت جریان الکتریکی ماینرهای M21 و M21s به ترتیب 8.45 و 15.25 آمپر است.

ابعاد و وزن: ماینر M21 ابعاد بزرگ‌تری دارد، اما به نسبت سبک‌تر است. دستگاه M21s در سوی دیگر فضای کمتری اشغال می‌کند و وزن بیشتری دارد.

مشخصات کلی و فنی دو مدل واتس ماینر M21 و M21s را با جزئیات بیشتر در جدول زیر قابل مشاهده است.

مشخصات کلی، فنی و ظاهری ماینر واتس ماینر M21 واتس ماینر M21s
شرکت تولید کننده میکرو بی تی میکرو بی تی
تاریخ عرضه 2019/08 2019/06
الگوریتم دستگاه ماینر SHA-256 SHA-256
حداکثر هش ریت 31 تراهش بر ثانیه 56 تراهش بر ثانیه
میزان انرژی 1860 وات 3360 وات
توان مصرفی 0.06 ژول بر تراهش 0.06 ژول بر تراهش
ولتاژ 12 ولت 12 ولت
شدت جریان 8.45 آمپر 15.25 آمپر
خنک‌سازی دو فن خنک کننده دو فن خنک کننده
اتصال شبکه اترنت اترنت
مدل تراشه TSMC TSMC
اندازه تراشه 12 نانومتری 12 نانومتری
ابعاد 200 × 300 × 440 میلی متر 155 × 240 × 390 میلی متر
وزن 7.15 کیلوگرم 12.5 کیلوگرم
دمای محیط 5 الی 40 درجه سانتی گراد 5 الی 45 درجه سانتی گراد
میزان صدا 75 دسی بل 75 دسی بل
میزان رطوبت
5 الی 95 درصد 5 الی 95 درصد

سخن پایانی

میکرو بی تی همگام با شرکت بیت مین در مسیر پیشرفت و توسعه دستگاه‌های ماینر خود قدم برمی‌دارد. با توجه به ساختار و قابلیت‌های ماینر M21، این دستگاه گزینه مناسبی برای علاقه‌مندان به فعالیت در حوزه ماینینگ و حتی استخراج خانگی است. حالا که شناخت بهتری نسبت به ساختار و مشکلات رایج ماینر M21 دارید، می‌توانید شرایط بهتری را برای نگهداری از این دستگاه فراهم کنید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 7 میانگین: 3.7]
پست قبلی
پست جدیدتر

نظر بدهید

تماس با تعمیرکار