جشنواره تابستانی هشبان شروع شد. سرویس دستگاه های ماینر برند Whatsminer و Antminer با تخفیف ویژه برای مشتریان جدید و خدمات ویژه برای همراهان قدیمی

بررسی منبع تغذیه جدید Bitmain به نام APW7

antminer apw7 715x415 - بررسی منبع تغذیه جدید Bitmain به نام APW7

شرکت بیت مین در ماه ژوئن 2019 منبع تغذیه اختصاصی جدید Antminer APW7 را به عنوان نسخه ارتقاء یافته Antminer APW3++ معرفی کرد. این محصول از لحاظ تکنولوژی تفاوت‌های قابل توجهی با نسل قبلی دارد. در این مقاله بخش‌های مختلف منبع تغذیه APW7 را مورد بررسی قرار می‌دهیم و در ادامه به مرور نتایج حاصل از تست‌های مصرف برق، صدا تولیدی و داده‌های ماینینگ این پاور ماینر می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

معرفی منبع تغذیه جدید بیت مین به نام APW7

شرکت بیت مین به عنوان یکی از تولیدکنندگان اصلی دستگاه‌های ماینر در صنعت استخراج ارز دیجیتال فعالیت دارد. منبع تغذیه یا همان پاور ماینر از اصلی‌ترین بخش‌های ماینر است. در واقع منبع تغذیه وظیفه دریافت و توزیع برق بین قطعات مختلف دستگاه ماینر شما را بر عهده دارد. پیشرفت سریع تکنولوژی و تلاش برای ارتقاء سیستم کلی انت ماینرها از جمله دلایل اصلی ساخت پاور APW7 هستند.

با توجه به فعالیت شبانه روزی این محصولات بروز مشکل و خرابی قطعات در دستگاه‌های ماینر رایج است. بنابراین اگر منبع تغذیه ماینر به هر دلیلی با مشکل مواجه شد، نگران نباشید؛ چرا که مجموعه هشبان به عنوان اولین و مجهزترین مرکز تخصصی تعمیر ماینر همواره خدمات قابل قبولی را در زمینه تعمیر پاور ماینر به شما کاربران عزیز ارائه می‌دهد.


بیشتر بخوانید: راهنمای عیب یابی و تعمیر پاور ماینر ؛ صفر تا صد


بررسی مشخصات فنی انت ماینر APW7

با توجه به پارامترهای ذکر شده در جدول زیر می‌توان فهمید که میزان توان خروجی از 1600 وات به 1800 وات افزایش یافته است. بنابراین کارشناسان از افزایش 200 وات توان مصرفی منبع تغذیه APW7 به عنوان یکی از تفاوت‌های اصلی این قطعه با نسل قبلی APW3++ یاد می‌کنند.

1 apw7 parameters table 433x1024 - بررسی منبع تغذیه جدید Bitmain به نام APW7

با بررسی منحنی عملکرد APW7 متوجه می‌شوید که بالاترین بازده تبدیل پاور ماینر 95 درصد است. از سوی دیگر بازده تبدیل منبع تغذیه APW3++ در شرایط مشابه حدودا 1.5 درصد کمتر یعنی 93.5 درصدخواهد بود.

2 apw7 efficiency curve - بررسی منبع تغذیه جدید Bitmain به نام APW7

در ادامه به ارزیابی جامع این منبع تغذیه می‌پردازیم. برای بررسی دقیق‌تر عملکرد واقعی منبع تغذیه APW7 ما را همراهی کنید.


بیشتر بخوانید: ویدیو آموزش عیب یابی پاور ماینر بیت مین (Bimain)

خواندن
استخر استخراج ارز دیجیتال یا ماینینگ پول (Mining Pool) چیست؟

بررسی بخش های مختلف منبع تغذیه APW7

پاور ماینر APW7 ساختار مستطیل شکل دارد و قسمت بالایی آن فلزی است. البته لوگو شرکت تولید کننده یعنی BITMAIN نیز طبق تصویر زیر بر روی آن قرار دارد.

3 bitmain apw7 1800w - بررسی منبع تغذیه جدید Bitmain به نام APW7

برخی از پارامترهای اساسی چاپ شده بر روی ماینر عبارتند از:

  • مدل (Model): APW7-12-1800-A3
  • ورودی (Input): 100-140VAC و 264VAC-200

پارامتر ورودی میزان ولتاژ پشتیبانی شده توسط منبع تغذیه را نشان می‌دهد. بنابراین پاور ماینر APW7 طیف وسیطی از ولتاژ یعنی از 100 ولت تا 264 ولت را تحت پوشش قرار می‌دهد.

4 apw7 12 1800 a3 - بررسی منبع تغذیه جدید Bitmain به نام APW7

منبع تغذیه APW7 دارای 4 کانال است؛ دو کانال چهار رابط استاندارد شش پین PCI-E دارند، در حالی که دو کانال دیگر به ترتیب دارای یک رابط هستند. در حالت کلی، 10 رابط نیاز دستگاه‌های L3، S9i و سایر انواع ماینرها را برطرف می‌کنند.

5 apw7 cables - بررسی منبع تغذیه جدید Bitmain به نام APW7
رابط های پاور ماینر APW7

فن خنک کننده و رابط کابل برق در جلوی منبع تغذیه APW7 قرار دارند. موقعیت مکانی دستگاه هنگام قرار دادن ماینر بر روی رک (قفسه‌های اختصاصی برای نگهداری ماینرها) نیز بسیار حائز اهمیت است؛ چرا که خروجی هوا در برخی موارد به دلیل قرارگیری اشتباه دستگاه مسدود شده و هوای گرم از ماینر خارج نمی‌شود. داغ شدن ماینر نیز خرابی قطعات و اختلال در فرآیند ماینینگ را با خود به همراه دارد.

6 apw7 fan - بررسی منبع تغذیه جدید Bitmain به نام APW7
فن خنک کننده و رابط کابل برق

رابط PCI-E نیز در قسمت پشتی منبع تغذیه APW7 قرار دارد؛ در واقع تمام کابل‌ها به ترتیب در این بخش از دستگاه قابل مشاهده هستند.

7 apw7 pcie cable - بررسی منبع تغذیه جدید Bitmain به نام APW7
رابط PCI-E در قسمت پشتی APW7

بیشتر بخوانید: پاسخ به مهم ترین سوالات پاور ماینر


تست پاور ماینر APW7

در این بخش به مراحل بررسی و تست Antminer APW7 از نظر مصرف برق، داده‌های ماینینگ، سر و صدا و درجه حرارت می‌پردازیم.

مصرف برق

برای تست مصرف برق منبع تغذیه APW7 را به دستگاه ماینر Antminer X3 با قدرت 500 وات متصل کنید. همانطور که در تصویر زیر مشاهده می‌کنید، توان اندازه‌گیری شده در این بررسی 490.8 وات است. در نتیجه می‌توان بار (Load) این پاور ماینر را 27.27% در نظر گرفت. به عبارت دیگر:

1800/490.8 = 27.27%

8 apw7 electricity consumption - بررسی منبع تغذیه جدید Bitmain به نام APW7

در ادامه منبع تغذیه APW3++ را برای پشتیبانی از Antminer X3 مورد استفاده قرار دادیم. توان اندازه‌گیری شده در این بررسی 498.2 وات است. در نتیجه بار این پاور ماینر برابر است با:

1600/498.2 = 31.14%

9 apw7 power efficiency - بررسی منبع تغذیه جدید Bitmain به نام APW7

با توجه به داده‌های حاصل از این بررسی می‌توان نتیجه گرفت که مصرف انرژی منبع تغذیه APW7 حدودا 1.5 درصد کمتر از مدل قدیمی است. بنابراین صرفه‌جویی در مصرف برق یکی از مزایای رقابتی پاور ماینر جدید یا همان APW7 محسوب می‌شود.

خواندن
مشکل بزرگ دستگاه های ماینر بیت مین (BitMain)

داده های ماینینگ

کارشناسان در این بررسی منبع تغذیه APW7 را در دستگاه ماینر Antminer X3 به کار گرفته‌اند. حداکثر هش ریت انت ماینر X3 برابر با 220Kh/s است. با توجه به نتایج حاصل از این بررسی فن‌های ماینر به کمک منبع تغذیه APW7 با میانگین هش ریت 234.32Kh/s در دقیقه حدودا 3690 دور می‌چرخند.

10 antminer x3 hashrate 1 - بررسی منبع تغذیه جدید Bitmain به نام APW7

در ادامه منبع تغذیه APW3++ را در انت ماینر X3 به کار گرفتیم. سرعت فن در این شرایط با هش ریت حدودی 234.5Kh/s، 3900 دور در دقیقه است.

11 antminer x3 average hashrate with apw3 1 - بررسی منبع تغذیه جدید Bitmain به نام APW7

شما می‌توانید برای حفظ هش ریت یکسان از منابع تغذیه مختلف استفاده کنید. با توجه به نتایج حاصل از این بررسی سرعت فن پشتبانی شده توسط منبع تغذیه APW7 در مقایسه با APW3++ کمتر است.

سر و صدا

تاثیر صدای ماینر در این آزمایش غیرقابل انکار است و نویز واقعی منبع تغذیه با صدای ماینر مختل می‌شود. با این حال طبق بررسی‌های صورت گرفته، صدای واقعی منبع تغذیه APW7 برابر با 67.4dB است.

12 apw7 noise - بررسی منبع تغذیه جدید Bitmain به نام APW7
میزان صدای واقعی پاور ماینر APW7

درجه حرارت

گرمای پاور ماینر APW7 طی فرآیند استخراج ارز دیجیتال حدودا 31 درجه سانتی گراد است.

13 apw7 temperature - بررسی منبع تغذیه جدید Bitmain به نام APW7
دمای منبع تغذیه APW7

دما محیط اطراف منبع تغذیه نیز حدودا 34 درجه سانتی گراد اندازه‌گیری شده است. این ویژگی موجب شده تا پاور ماینر APW7 گزینه‌ مناسبی برای محیط‌های گرم و مزارع استخراج ارز دیجیتال باشد.

14 apw7 environment temperature 1 - بررسی منبع تغذیه جدید Bitmain به نام APW7
دمای کنار منبع تغذیه APW7

سخن پایانی

در این مقاله عملکرد کلی منبع تغذیه APW7 را با انجام تست‌های مختلف مورد بررسی قرار دادیم. در حالت کلی می‌توان گفت که این پاور ماینر نسل جدید از نظر مصرف انرژی گزینه بهینه و کارآمدتری است. همین ویژگی به خودی خود می‌تواند هزینه‌های جانبی ناشی از فعالیت در صنعت ماینینگ را تا حد قابل توجهی کاهش دهد.

کاهش میزان گرمای تولیدی طی فرآیند استخراج نیز به عنوان یکی از مزیت‌های اصلی پاور ماینر APW7 شناخته می‌شود. در واقع تولید حرارت کمتر به حفظ کیفیت کابل‌ها و سالم ماندن قطعات ماینر در مزارع استخراج کمک می‌کند. صنعت ماینینگ و تجهیزات تخصصی لازم برای مشارکت در فرآیند استخراج روز به روز در حال توسعه هستند. برای آشنایی با جدیدترین پاور ماینرها مطالعه مقاله «آشنایی با بهترین و جدیدترین پاورهای ریگ ماینینگ (آپدیت 2022)» را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]
پست قبلی
پست جدیدتر

نظر بدهید

تماس با تعمیرکار