بررسی Antminer T15

bitmain antminer t15

انت ماینر به عنوان یکی از معروف‌ترین و محبوب‌ترین مدل‌های اسیک ماینر شناخته می‌شود. عرضه مدل‌های متنوع انت ماینرها در بازار موجب شده تا هر یک از آن‌ها قابلیت‌های متفاوتی ارائه ‌دهند. در واقع سرمایه‌گذاران با توجه به نوع و ساختار ارز دیجیتال مورد نظر خودشان برای استخراج، دستگاه ماینر را انتخاب می‌کنند. در این مقاله یکی از مدل‌های انت ماینر با نام Antminer T15 را با جزئیات بیشتر مورد بررسی قرار می‌دهیم.

معرفی Antminer T15

اگر با صنعت ماینینگ آشنا باشید، قطعا می‌دانید که عواملی از جمله افزایش میزان سختی شبکه و استقبال سرمایه‌گذاران به فعالیت در این حوزه شرایط را به کلی تغییر داده‌اند. به بیان ساده‌تر، استخراج رمز ارزها دیگر با استفاده از تجهیزات قدیمی مانند ماینرها CPU و GPU مقرون به صرفه نیست. در حال حاضر اسیک ماینر (ASIC Miner) کارآمدترین گزینه برای استخراج بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال است.

Antminer T15

شرکت بیت مین به عنوان یکی از معروف‌ترین تولید کنندگان دستگاه‌های اسیک ماینر، Antminer T15 را در سال 2018 به بازار عرضه کرد. برای آشنایی بیشتر با قابلیت‌ها و ویژگی‌های انت ماینر T15، ما در ادامه همراهی کنید.


بیشتر بخوانید: عیب یابی و تعمیر انت ماینر ؛ راهنمای کاربردی


بررسی ویژگی های Antminer T15

به طور کلی، قیمت اسیک ماینرها در مقایسه با سایر دستگاه‌‌ها بیشتر است؛ اما این افزایش قیمت موجب شده تا کاربران به قابلیت‌های بیشتری دسترسی داشته باشند. به عنوان مثال شما می‌توانید انت ماینر T15 را در دو حالت مصرف پایین (Low Power Mode) و حالت استاندارد (Standard Mode) قرار دهید. بدین صورت که با قرار دادن دستگاه روی حالت Low Power Mode به کاهش گرمای ماینر و نویز آن یا مدیریت مصرف برق کمک می‌کنید. توان مصرفی متوسط دستگاه انت ماینر T15 با هش ریت متوسط 19.75 تراهش بر ثانیه در حالت مصرف پایین برابر با 1185 وات است.

از سوی دیگر هنگامی که Antminer T15 روی حالت Standard Mode قرار می‌گیرد؛ نرخ هش دستگاه برابر با 23 تراهش بر ثانیه و مصرف برق آن 1541 وات است. در حالت کلی، افزایش نرخ هش، بیشتر شدن مصرف برق ماینر را نیز با خود به همراه دارد. همانطور که می‌دانید، ماینری که هش ریت بیشتری ارائه می‌دهد، شانس بیشتری برای استخراج ارز دیجیتال خواهد داشت. در واقع نرخ هش نشانگر قدرت محاسباتی و توان پردازشی دستگاه ماینر است.

راندمان انرژی انت ماینر T15 در حالت Low Power Mode و دمای 25 درجه سانتی‌گراد برابر 60 ژول بر تراهش است؛ از سوی دیگر دستگاه در حالت Standard Mode، 67 ژول بر تراهش انرژی به شما ارائه می‌دهد. توسعه‌دهندگان ماینر Antminer T15 با به‌کارگیری تراشه‌های نوآورانه 7 نانومتری بیت مین موجب صرفه‌جویی مصرف برق در این مدل شده‌اند. این تراشه قابلیت استخراج ارزهای دیجیتالی که از الگوریتم SHA-256 پیروی می‌کنند را در اختیار شما قرار می‌دهد.

خواندن
راهنمای تعمیر S19 به صورت تخصصی

الگوریتم SHA-256 یک تابع هش رمزنگاری است. در زمان نگارش این مقاله 47 رمز ارز موجود در بازار ارزهای دیجیتال برای کنترل و مدیریت پروژه خود از الگوریتم SHA-256 استفاده می‌کنند. در این بین بیت کوین (BTC) و بیت کوین کش (BCH) به عنوان سودآورترین گزینه‌ها برای استخراج شناخته می‌شوند. جزئیات بیشتر مربوط به ویژگی‌های انت ماینر T15 در دو حالت Low Power Mode و Standard Mode در جدول زیر قابل مشاهده است.

حالت

Standard mode

Low power mode

هش ریت(Hashrate)

23TH/s ± 2%

از 19TH/s ± 2% تا 20.5TH/s ± 2%

مصرف برق

1541W ± 7%

از 1140W ± 7% تا 1230W ± 7%

کارایی

  67J/TH در دمای 25 درجه سانتی گراد

  60J/TH در دمای 25 درجه سانتی گراد

بررسی نمای بیرونی انت ماینر T15

بسته بندی: همانطور که در عکس زیر مشاهده می‌کنید، لوگویی روی بسته انت ماینر T15 قرار ندارد. تنها برچسب کوچکی در کنار دستگاه دیده می‌شود.

اندازه جعبه = 486 × 388 × 265

بسته بندی انت ماینر t15

نحوه باز کردن دستگاه ماینر: برای باز کردن کافیست فوم EPE را از روی دستگاه بردارید. بسته‌بندی ESD انت ماینر T15 در مقایسه با سری S19 تغییر کرده و متفاوت است.

باز کردن بسته‌ انت ماینر t15

مشاهده دستگاه ماینر در جعبه: علاوه بر یکپارچه شدن برد پاور با ماینر، دستگاه دو فن و ورودی هوای موازی نیز دارد.

انت ماینر t15 در جعبه

بالا و جلوی دستگاه انت ماینر T15

انت ماینر T15 از بالا و جلو

تست حالت Standard Mode در انت ماینر T15

برای تست حالت Standard Mode دستگاه را روشن کنید.

صفحه Miner Status

همانطور که در تصویر مشاهده می‌کنید، هش ریت دستگاه بعد از 4 ساعت فعالیت برابر با 23 تراهش بر ثانیه است. با این حال عدد 1448 به عنوان خطای HW در سیستم نمایش داده می‌شود.

صفحه Miner Status

برق مصرفی دستگاه برابر با 1493.2 وات است و عبارت  83.6dB. سر و صدای ورودی هوا را نشان می‌دهد.

مصرف کلی برق و سر و صدا در ورودی هوا در انت ماینر t15

تست حالت Low Power Mode در انت ماینر T15

برای تست انت ماینر T15 ابتدا وارد صفحه Miner configuration شده و حالت Low Power Mode را انتخاب کنید. پس از ذخیره تنظیمات جدید، دستگاه را مجددا راه‌اندازی کرده و منتظر بمانید تا ماینر آنلاین شود.

تست حالت صرفه جویی در انرژی در Antminer T15

تست حالت صرفه جویی در انرژی در Antminer T15:

تست حالت صرفه جویی در انرژی در Antminer T15

وضعیت ماینر بعد از 30 دقیقه فعالیت و استخراج ارز دیجیتال در تصویر زیر قابل مشاهده است.

وضعیت ماینر بعد از 30 دقیقه استخراج

هش ریت ماینر بعد از یک ساعت فعالیت برابر با 20 تراهش بر ثانیه است. اعداد 2760 RPM و 3000 RPM به ترتیب نشانگر سرعت فن دستگاه هستند. حداکثر دمای PCB با 58، 61 و 65 درجه سانتی‌گراد برابر است.

خواندن
دلایل افت هش ریت ماینر و روش های رفع آن

وضعیت ماینر بعد از یک ساعت استخراج

برق مصرفی دستگاه برابر با 1300 وات است و عبارت 83.9dB. سر و صدای ورودی هوا را نشان می‌دهد.

مصرف برق و سر و صدا


بیشتر بخوانید: آموزش صفر تا صد راه اندازی انت ماینر S9


نحوه جداسازی قطعات Antminer T15

در تصویر زیر نحوه اتصال بین کنترل برد و هشبرد را مشاهده می‌کنید.

اتصال بین کنترل برد و هش برد

نحوه پاور ماینر و هشبرد نیز مانند تصویر زیر به یکدیگر متصل می‌شوند.

اتصال بین پاور و هشبرد

طراحی ساختار ماینر به وضوح با نسل‌های اولیه متفاوت است. اگر پوشش در خروجی هوا بردارید، ساختار داخلی زیر را مشاهده می‌کنید.

تونل هوا در انت ماینر t15

تونل هوای موجود در تصویر زیر را بعد از برداشتن هشبرد قابل مشاهده است.

تونل هوا در انت ماینر T15

 ورودی هوا و خروجی در انت ماینر T15 به اندازه 160 میلی متر با یکدیگر فاصله دارند. این در حالی است که انت ماینر S9 با فاصله 255 میلی متر بین ورودی هوا و خروجی، هیت سینک‌های بیشتر و مقاومت بالاتری در برابر هوا دارد.

انت ماینر t15 و انت ماینر s9

نکته: نحوه قرار گرفتن و توزیع قفسه‌های موجود در مزرعه استخراج باید با ساختار Antminer T15 مطابقت داشته باشد. به عنوان مثال قفسه‌های سری اول ماینر S9 با همان شکل و حالت برای انت ماینر T15 قابل استفاده نیستند. بنابراین حتما قفسه‌ها را با توجه به مدل دستگاه تنظیم کنید.

کنترل برد: جزئیات مربوط به جلو و عقب کنترل برد انت ماینر T15 در تصویر زیر قابل مشاهده است.

کنترل برد انت ماینر t15

جزئیات کنترل برد

جزئیات antminer T15

پاور ماینر: منبع تغذیه یا همان پاور ماینر در قسمت بالایی دستگاه قرار دارد و خروجی از طریق سیم مسی به آن منتقل می‌شود. جلوی پاور ماینر را در تصویر زیر مشاهده می‌کنید.

پاور برد

ورودی و خروجی پاور و پارامترهای منبع تغذیه APW8 را در تصویر زیر قابل مشاهده است.

پارامترهای منبع تغذیه APW8

هشبرد: تصاویر زیر جلو و پشت سه هشبرد موجود در انت ماینر T15 را نشان می‌دهند.

هش برد

طراحی اتلاف گرما Antminer T15 با ماینرهای سری S9 مطابقت دارد. برچسب کوچکی که بر روی هشبرد قرار گرفته، اطلاعات تولید کننده را نشان می‌دهد.

انت ماینر t15

اتصالات پاور: سیم مسی قابل مشاهده در تصویر زیر منبع تغذیه و هشبرد انت ماینر T15 را به یکدیگر متصل می‌کند.

اتصال قدرت

تراشه انت ماینر T15

تراشه هش: BM1391AE

هشبرد تکی: 60PCS

ماینر تکی: 60*3 (هشبرد): 180PCS

اطلاعات کلی و مدل برخی اجزای کلیدی: MP2019 و PIC33EP16

مدل برخی اجزای کلیدی: MP2019، PIC33EP16

خلاصه:

حالت حالت کم مصرف

حالت استاندارد

هش ریت(میانگین)

20TH/S

23TH/S

مصرف برق

1300.2W

1493.2W

نویز

83.9dB

83.6dB

سخن پایانی

در این مقاله ساختار و قطعات اصلی تشکیل دهنده انت ماینر T15 را مورد بررسی قرار دادیم. با توجه به فعالیت شبانه روزی دستگاه‌های ماینر بروز اختلال و خرابی قطعات آن کاملا طبیعی است. مجموعه هشبان به عنوان اولین و مجهزترین مرکز تخصصی تعمیر ماینر در ایران خدمات قابل قبولی را در زمینه تعمیر هشبرد به شما کاربران عزیز ارائه می‌دهد؛ برای تعمیر و تعویض قطعات ماینر خود کافیست به بخش «ثبت سفارش جدید» مراجعه کنید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]
پست قبلی
پست جدیدتر

نظر بدهید

تماس با تعمیرکار