تعمیر پاور ماینر

لوگو هشبان

تعمیر پاور

تعمیر پاور به عنوان یکی از بخش‌های اصلی دستگاه، که برق مورد نیاز برای ماینر را تامین می‌کند. با توجه به ساختار پیچیده و حساس دستگاه‌های ماینر، مجموعه هشبان تمام خدمات تخصصی تعمیر پاور را پوشش می‌دهد. در صورت بروز مشکلات زیر می‌توانید عیب‌ یابی و تعمیر پاور خود را به تعمیرکاران مجرب هشبان بسپارید:

خراب یا فرسوده شدن سیم‌ پیچ پاور
فرسوده یا سوختن قطعات داخلی پاور
سوختن یا خراب شدن فیوز داخلی پاور
اتصالی در پاور ماینر
افزایش و کاهش ناگهانی ولتاژ پاور
خرابی سیستم خنک ‌کننده و فن‌های پاور
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]

مزایا و خدمات هشبان

هشبان به عنوان اولین و مجهزترین مرکز تخصصی تعمیر دستگاه ماینر، فعالیت خود را از سال 1397 در حوزه صنعت استخراج رمزارزها آغاز نمود. تعمیر و تعویض انواع قطعات موجود در دستگاه ماینر، سرویس دوره‌ای دستگاه، راه اندازی و بروزرسانی انواع ماینر، مشاوره و پشتیبانی در زمینه خرید، تعمیرات و نگهداری دستگاه‌های ماینر از جمله خدمات اصلی مجموعه هشبان هستند. تمامی خدمات تعمیر ماینر شامل تعمیر هشبرد، تعمیر کنترل برد، تعمیر پاور و مشاوره به صورت رایگان در اختیار مشتریان گرامی قرار می‌گیرد.

متخصصان مجرب هشبان با استفاده از به‌روزترین تجهیزات عیب یابی و تعمیر دستگاه ماینر، اقدامات لازم جهت تعمیر و تعویض قطعات دستگاه‌ها را در سریع‌ترین زمان ممکن انجام می‌دهند. مجموعه هشبان همواره سعی دارد با سرعت بخشیدن به فرآیند تعمیرات، ارائه ضمانت تعمیر، تست دستگاه قبل از تحویل نهایی، ارسال ایمن، تعهد، دقت، کیفیت و مسئولیت پذیری تجربه خوبی را در زمینه تعمیرات تخصصی ماینر برای شما کاربران عزیز رقم بزند.

فرآیند ثبت نام و تعرفه قیمت تعمیرات

نحوه ثبت درخواست تعمیرات

اضافه کردن ماینر

ابتدا دستگاه ماینر یا قطعه‌ تعمیری خود را با مشخصات درست در بخش تعمیرات سایت هشبان وارد کنید.

ورود یا عضویت

در مرحله دوم، شماره موبایل خود را اضافه نموده تا وارد صفحه‌ی پروفایل شخصی خود در سایت هشبان شوید.

ثبت اطلاعات ارسال

آدرس و مشخصات پستی خود را وارد کنید تا قطعه‌ی تعمیری بلافاصله پس از انجام تعمیرات برای شما ارسال شود.

ثبت نهایی و دریافت کد رهگیری

پس از انجام تمامی مراحل، کد رهگیری سفارش، تحویل شما می‌شود؛ با این کد می‌توانید سفارشتان را پیگیری کنید.

اقدامات مرتبط با تعمیرات

 

 جدیدترین مقالات

تعمیر پاور 

تعمیر پاور ماینر یا منبع تغذیه (PSU) قطعه‌ای است که وظیفه تامین برق مورد نیاز برای سخت افزار ماینر را بر عهده دارد. با این حساب می‌توان پاور را یکی از اصلی‌ترین بخش‌های دستگاه‌های ماینر در نظر گرفت. جریان ورودی متناوب (AC) توسط پاور ماینر به جریان مستقیم (DC) تبدیل می‌شود. در واقع خروجی مناسب برای دستگاه‌های ماینر،جریان مستقیم است.

پاور ماینر S19 Pro
به بیان ساده‌تر منبع تغذیه طی فرآیند استخراج با دریافت الکتریسیته برق شهری، آن را به جریانی مناسب برای ماینرها تبدیل می‎‌کند. در ادامه مباحثی از جمله علل، انواع و روش‌های عیب یابی و تعمیر پاور ماینر را با جزئیات بیشتر مورد نقد و بررسی قرار می‌دهیم. شما به راحتی می‌توانید با توجه به نکاتی که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم، مشکلات رایج و احتمالی پاور ماینر بیت مین را شناسایی و برطرف کنید. البته در صورت بروز مشکلات جدی‌تر می‌توانید برای تعمیر پاور و ارتباط مستقیم با کارشناسان هشبان درخواست خود را در سایت ثبت کنید. تعمیر هشبرد و تعمیر کنترل برد از سایر خدمات تخصصی تعمیر ماینر مجموعه هشبان هستند.
 

تعمیر پاور: بررسی علل خرابی پاور ماینر

اما چه عواملی موجب خرابی پاور دستگاه ماینر می‌شوند؟ دلایل اصلی بروز مشکل در منبع تغذیه دستگاه‌ها ماینر از دید کارشناسان عبارتند از:

  • تغییر نوسانات برق ناشی از رعد و برق، افزایش یا افت ولتاژ و تغییر فرکانس برق ورودی می‌تواند خرابی پاور را با خود به همراه داشته باشد.
  • عدم اتصال درست و مستحکم پاور به دستگاه یا عدم استفاده از دسته سیم استاندارد ماینر از جمله عواملی هستند که موجب خرابی پاور می‌شوند.
  • در برخی موارد وجود مشکل در مدار داخلی منبع تغذیه، منجر به خرابی پاور می‌شود.
  • دما بالای این قطعه نیز مشکلاتی از جمله خرابی زود هنگام منبع تغذیه ماینر را با خود به همراه دارد.
  • استفاده از محفظه‌های غیر استاندارد به منظور کاهش صدای دستگاه می‌تواند مانع تهویه مناسب و داغ کردن ماینر شود. بنابراین محل نگهداری و استفاده از تجهیزات خنک ‌کننده‌ مناسب برای انتقال گرمای دستگاه، همواره حائز اهمیت است.

تعمیرات پاور: بررسی انواع خرابی پاور ماینر (منبع تغذیه)

طبق گزارشات کاربران و کارشناسان فعال در حوزه تعمیر دستگاه‌های ماینر ارز دیجیتال انواع خرابی‌ها و متداول‌ترین مشکلاتی که در پاور ماینرها دیده می‌شود، عبارتند از:

  • روشن نشدن ماینر
  • وجود اتصالی در پاور ماینر
  • افزایش و کاهش ناگهانی ولتاژ پاور
  • خرابی سیستم خنک ‌کننده و فن‌های پاور ماینر
  • خراب یا فرسوده شدن سیم‌ پیچ پاور
  • سوختن یا خراب شدن فیوز داخلی پاور ماینر
  • فرسوده یا سوختن قطعات داخلی پاور ماینر مانند خازن‌، ترانزیستور، دیود، آی سی و مقاومت

در صورت مواجهه با مشکلاتی مانند روشن نشدن ماینر یا ری ‌استارت شدن مکرر و خود به خودی دستگاه، منبع تغذیه به تعمیر نیاز دارد. پس از شناسایی انواع و دلیل اصلی مشکل پاور ماینر، نوبت به پیاده‌سازی راه‌حل‌های پیشنهادی کارشناسان می‌رسد. اگر منبع تغذیه دستگاه ماینر شما نیز با مشکل مواجه شده است، ویدئوی آموزشی زیر را بادقت تماشا کنید. 

 

راهنمای عیب‌ یابی و تعمیر پاور (منبع تغذیه)

پاور یا همان منبع تغذیه به عنوان یکی از اصلی‌ترین قطعات دستگاه‌های ماینر، وظیفه انتقال جریان برق به ماینر را برعهده دارد. روشن بودن مداوم و مصرف بالای برق به عنوان ویژگی‌های اصلی پاور ماینر شناخته می‌شوند. همین موضوع موجب شده تا سازندگان همواره به دنبال طراحی و ساخت بهترین پاور ماینرها با مصرف بهینه برق و عمر بالا باشند.

با این حال منبع تغذیه ماینر نیز درست مانند سایر قطعات الکترونیکی گاهی با مشکل مواجه می‌شود. نگران نباشید چرا که بسیاری از این مشکلات با استفاده از چند راهکار ساده قابل حل هستند. برای بررسی دقیق‌تر راه‌حل‌ها پیشنهادی تعمیرکاران ماینر برای رفع مشکلات پاور ماینر در ادامه با ما همراه باشید.

بررسی ولتاژ

ولتاژ ماینر در حال فعالیت نباید از ولتاژ دستگاه هنگام شروع فرآیند استخراج کمتر باشد. در واقع ولتاژ شروع، حداقل ولتاژ مورد نیاز برای دریافت از پریز برق و روشن شدن دستگاه ماینر است. فعالیت پاور در صورت کمتر بودن ولتاژ ورودی از ولتاژ شروع متوقف می‌شود و همین موضوع از روشن شدن دستگاه ماینر جلوگیری می‌کند.

مقدار ولتاژ در کشورهای گوناگون، متفاوت است. در بیشتر کشورها ولتاژ تک ‌فاز 110، 220 یا 240 است. برای مثال می‌توان به ولتاژ تک فاز 220 ولت در ایران اشاره کرد. از مناسب بودن ولتاژ پریز برای پاور مطمئن شوید. به طور کلی اگر دستگاه ماینر شما بیش از 1200 وات نیرو احتیاج دارد، پریز برق باید 220 ولت باشد. در غیر این صورت از برقکار بخواهید سیم‌کشی‌ها را چک کند.

بررسی پاور

با اتصال پاور به یک دستگاه دیگر از وجود مشکل در آن مطمئن شوید؛ چرا که در برخی موارد مشکلات کنترل برد به پاور نسبت داده می‌شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه مطالعه مقاله «آموزش عیب یابی و تعمیر کنترل برد ماینر ؛ راهنمای جامع» را به شما پیشنهاد می‌کنیم. برای بررسی دقیق پاور، نکات زیر را در نظر بگیرید.

تست پاور با یک مولتی متر

ابتدا از اتصال درست کابل برق مطمئن شوید. بعد از قرار دادن مولتی متر در حالت DC، ولتاژ منبع را چک کنید. برای انجام این کار دو روش وجود دارد:

  1. اتصال پروب‌های قرمز و مشکی به سیم‌های زرد و مشکی
  2. اتصال پروب‌ها به ترمینال‌های مثبت و منفی
استفاده از مولتی متر برای چک کردن پاور ماینر

اگر عدد به نمایش درآمده بر روی دستگاه نزدیک به 12 بود، پاور سالم است. در غیر این صورت پاور دچار مشکل شده و به تعمیر نیاز دارد. در صورت وجود مشکل در پاور دستورالعمل زیر را پیاده‌سازی کنید:

  • در صورت عدم چرخش فن و نداشتن پاور خروجی 12 ولت، احتمال وجود مشکل در قسمت AC پاور وجود دارد. شل نبودن و درستی اتصالات را چک کنید. علاوه بر آن از ورود برق با ولتاژ طبیعی به دستگاه مطمئن شوید.
  • در برخی موارد فن عملکرد طبیعی خود را حفظ می‌کند، اما با این حال خروجی پاور 12 ولت نیست. در حالت کلی این مشکل به دو صورت نشان داده می‌شود. ولتاژ کم پریز یا حالت محافظت پاور (Protection Mode) را توسط یک مولتی متر ولتاژ پریز چک کنید. در صورت کمتر بودن ولتاژ پریز از 205 از یک برقکار بخواهید، سیم‌کشی ساختمان را بررسی کند.
  • اگر ولتاژ پریز مشکلی نداشت، این احتمال وجود دارد که پاور به دلیل اتصال کوتاه در بخشی از قطعه در حالت محافظت قرار گرفته باشد. اضافه بار نیز می‌تواند عامل اصلی بروز این مشکل باشد. در صورت بروز این مشکل دستگاه را خاموش کرده و 10 دقیقه از برق بکشید؛ سپس مجددا آن را امتحان کنید. این نکته را در نظر داشته باشید که حالت محافظت پاور از آتش‌سوزی دستگاه در زمان جریان بار غیرعادی جلوگیری می‌کند. در حقیقت همین موضوع موجب توقف کار پاور دستگاه ماینر می‌شود.
  • متوقف شدن چند ثانیه‌ای پاور به صورت مکرر و سپس ادامه فعالیت آن، نیز به عنوان یکی مشکلات گزارش شده توسط کاربران شناخته می‌شود. این مشکل عموما به دلیل بالا رفتن دما پاور و قرار گرفتن در حالت محافظت، اتفاق می‌افتد. در صورت مواجهه با این مشکل از سلامت فن‌ها و باز بودن مسیر هوا مطمئن شوید. پاک کردن گرد و خاک و جابه‌جایی دستگاه به جایی خنک‌تر از جمله راهکارهای پیشنهادی کارشناسان برای جلوگیری از بروز مشکلات مشابه هستند. در صورت از کار افتادن فن دستگاه ماینر از یک تعمیرکار فن ماینر کمک بگیرید.
  • ولتاژ دستگاه ماینر 12 ولت و عادی است، با این حال فن نمی‌چرخد. در چنین شرایطی، احتمال وجود مشکل در فن بسیار بالا است. در قدم اول مطمئن شوید که چیزی مانع عملکرد صحیح فن نشده باشد. شما همواره می‌توانید برای تعویض فن دستگاه ماینر خودتان به تعمیرکاران مجموعه هشبان مراجعه کنید.
  • از کار افتادن ناگهانی پاور و عدم توانایی برای ادامه فعالیت از مشکلات رایج در منبع تغذیه دستگاه‌های ماینر است. کشیدن جریان بیش از حد و قرار گرفتن در حالت محافظت موجب بروز این مشکل می‌شود. فشار بیش از حد به پاور یا خرابی ماینر نیز به عنوان سایر دلایل بروز این مشکل شناخته می‌شوند. در چنین شرایطی پاور معیوب را با یک پاور سالم تعویض کنید. در صورت عملکرد درست دستگاه می‌توانید تعمیر پاور را به تعمیرکاران هشبان بسپارید. اگر مشکل دستگاه حتی بعد از تعویض منبع تغذیه برطرف نشد، ماینر شما به تعمیر نیاز دارد.
تعمیر فن پاور ماینر

بررسی کنترل برد و سپس هشبرد

در صورت روشن نشدن ماینر، تمام کابل‌ها را از هشبرد جدا کرده و سپس تنها یک کانکتور برق را به کنترل برد متصل کنید. اگر ماینر همچنان روشن نشد، کنترل برد معیوب است و نیاز به تعویض دارد. اما در صورت روشن شدن ماینرها، هشبردها معیوب هستند. لازم به ذکر است که تعمیر هشبرد ماینر به عنوان یکی از خدمات تخصصی مجموعه هشبان شناخته می‌شود. در ویدیو زیر «نحوه باز کردن و تعویض پاور S19 Pro» را به شما آموزش می‌دهیم.

 

 

سخن پایانی

امیدواریم با مطالعه مقاله و انجام توصیه‌های ذکر شده، مشکل پاور ماینر خود را شناسایی و برطرف کرده باشید. لطفا تجربیات خودتان را در این زمینه با ما و سایر کاربران هشبان به اشتراک بگذارید. علاوه بر آن کارشناسان هشبان همواره سعی دارند سوالات شما را در اسرع وقت پاسخ دهند. در نهایت اگر بعد از در نظر گرفتن و اجراسازی تمام توصیه‌ها همچنان شاهد بروز مشکل در منبع تغذیه دستگاه ماینر خود هستید، از متخصصان و سازمان‌‍‌های خدماتی معتبر در این حوزه کمک بگیرید. برای ثبت درخواست تعمیر در سایت هشبان به صفحه تعمیر پاور مراجعه کنید.

 

پاور ماینر چیست؟

همانطور که می‌دانید، دستگاه‌ ماینر از قطعات متفاوتی از جمله هشبرد، کنترل برد، فن و پاور تشکیل شده‌ است. اما وظیفه اصلی پاور ماینر (PSU) که منبع تغذیه نیز نامیده می‌شود، چیست؟ در واقع منبع تغذیه وظیفه دریافت، یکسوسازی و فیلتر برق AC به DC با شدت جریان مورد نیاز و مطابق به دستگاه ماینر را بر عهده دارد. به بیان ساده‌تر، فرآیند برق رسانی دستگاه ماینر به کمک این قطعه انجام می‌شود. بنابراین در صورت خراب شدن پاور ماینر، شما حتی نمی‌توانید ماینر را روشن کنید.

انواع پاور ماینر

در حالت کلی پاور ماینرها به دو نوع اصلی تقسیم می‌شوند:

  1. پاور یونیورسال (Universal PSU)
  2. پاور تخصصی

پاور یونیورسال یک خروجی 12.5V دارد. این پاور تقریبا در تمام دستگاه‌هایی که دارای ورودی 12/5 ولت هستند، کاربرد دارد و مهم نیست روی چه دستگاهی از آن‌ها استفاده می‌کنید. منبع تغذیه یونیورسال روی دستگاه‌هایی که نیازمند این مقدار ولتاژ ورودی هستند، به کار گرفته می‌شوند.

آیا جایگزینی پاور ماینر مدل های مختلف با یکدیگر امکان‌پذیر است؟

طی سال‌‌های گذشته شاهد تحولات زیادی در صنعت استخراج ارزهای دیجیتال بوده‌ایم. با توجه به افزایش میزان سختی شبکه و استقبال بی‌سابقه کاربران برای فعالیت در این حوزه، استفاده از ماینر‌های CPU و GPU در شرایط کنونی مقرون به صرفه نیست. در حال حاضر عموم سرمایه‌گذاران برای استخراج بیت کوین از اسیک ماینر استفاده می‌کنند. نسل جدید ماینرها قابلیت استفاده از یک پاور بر روی دستگاه‌های مختلف را ندارند.

به عنوان مثال واتس ماینر M21 و ماینرهای سری S از کنترل برد فرمان می‌گیرند. در چنین شرایطی یکسان بودن میزان ورودی و خروجی پاور و ماینر کافی نیست. همگام‌سازی پاورها و کنترل برد موجب شروع فعالیت منبع تغذیه ماینر می‌شود. بنابراین اگر خواستار جایگزینی این قطعه هستید، پاوری را انتخاب کنید که با دستگاه ماینر مورد نظر شما سازگاری داشته باشد.

مهم ترین سوالات پاور ماینر

آیا هماهنگ‌سازی کنترل برد و پاور دستگاه‌های ماینر امکان‌پذیر است؟

بله، جالب است بدانید که با وجود تمام سخت‌گیری‌ها در زمینه سازگاری کنترل برد و منبع تغذیه، دستکاری برخی پاورها در نهایت موجب هماهنگ شدن کنترل برد و دریافت خروجی مورد نظر می‌شود.

 

 

سوالات پر تکرار

یکی از دلایل آن استفاده نکردن از فن و تجهیزات مناسب برای خنک کردن ماینر است.

در چنین شرایطی منبع تغذیه ماینر شما خراب است. توجه داشته باشید که کارکرد فن‌های ماینر به معنی سلامت دستگاه نیست.

در حالت کلی نقشه پاور ماینر موجب تسریع فرآیند عیب یابی و تعمیر منبع تغذیه می‌شود.

تست پاور ماینر با استفاده از مولتی متر انجام می‌شود.

مناسبت ترین ولتاژ خروجی برای پاور ماینر 12 ولت است.

از سرفصل‌های تعمیرات پاور ماینر می‌توان به آشنایی مقدماتی الکترونیک، آشنایی با قطعات و تست آنها در پاور ماینر، شناخت انواع پاور ماینر، آموزش مدارات پاور اشاره کرد.

مشاوره خرید و نگهداری توسط تیم متخصص هشبان

تماس با تعمیرکار